Aikuisurheilun SM-halleissa kovia tuloksia

Aikuisurheilun SM-hallikilpailut Jyväskylän Hipposhallissa tarjosi roppakaupalla liikunnan riemua ja useita Suomen ennätyksiä. Lajisuorituksia nähtiin ja kahtena päivänä käydyissä ja lähes seitsemäntoista tuntia kestäneissä kisoissa yli 1500. Nuorimmat urheilijat olivat 30-vuotiaita ja vanhin 95-vuotiaiden sarjassa ainoana urheilijana kilpaillut Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoiden Ilmari Koppinen, joka tarjosi yleisölle nähtävää useassa lajissa.
Tulostaso kohosi hyvissä olosuhteissa kovaksi. Kotiyleisön suosikki Leo Saarinen työnsi uuden maailman ennätyksen 85-vuotiaiden kuulassa, 11.80. Stig Bäcklund tavoitteli 75-vuotiasssa maailman ennätystä 3-loikassa, jaa saavutti sen 9.69 jäi tuloksellaan. Jarmo Lipasti puolestaan yritti M65 seipäässä uutta Euroopan ennätystä 355 siinä kuitenkaan onnistumatta, tuloksena kuitenkin SE 340.
Suomen ennätystuloksia saavutettiin 20 kpl ja ne on julkaistu uudemmassa uutisessa.
Isäntäseura Jyväskylän Kenttäurheilijat oli kisojen paras seura saavuttaen lähes 100 mitalia. Suomen suurimmat aikuisurheiluseurat Tampereen Kuntopirkat, Varsinais-Suomen veteraaniurheilijat ja Helsingin Kisa-Veikot jäivät tällä kertaa selvästi taakse.