SM-hallimoniottelut Helsingissä 7.-8.3‏

Hallimoniotteluiden Suomen mestaruuksista kisataan tulevana viikonvaihteena 7.-8.3 Helsingin Liikuntamyllyssä. Jyväskylän Kenttäurheilijoista moniotteluun on ilmoittautunut yhdeksän urheilijaa.

Itani tavoittelee ennätystään miesten 7-ottelussa

Miesten 7-otteluun starttaa kaksi JKU:laista Sami Itani ja Joonas Jokivartio. Sami Itani on kymmenottelun kaksinkertainen Suomen mestari ulkoradoilta ja EM-edustajamme vuoden 2012 Helsingin kisoista. Itanin kymmenottelun ennätys ulkoa on Turun Kalevan Kisoista 2011 7731 pistettä. Liikuntamyllyn 7-otteluun Itani lähtee tavoittelemaan omaa ennätystään 5434 p vuodelta 2011, jolla tuloksella hän pokkasi hallimestaruuden.

Mitaliodotuksia M17-sarjan ottelusta?

Miska Sundberg, Julius Toivola ja Kaapo Kangas ovat ilmoittautuneet M17-sarjan 7-otteluun. Näistä nuorukaisista Sundberg ja Kangas puolustavat viime kauden SM-pronssiaan. Miska Sundberg nappasi aidoissa hopeaa viime viikonloppuna ja nälkää on jäljellä vielä moniotteluunkin. Harjoituksissa Sundberg on ollut nousukuntoinen, jonka perusteella häneltä voi odottaa jopa mitalia. 15-vuotias Kaapo Kangas starttaa ensimmäiseen halli 7-otteluunsa. Mielenkiintoinen nimi ilmoittautuneiden joukossa on myös viime viikonvaihteen nuorten SM-hallien kolminkertainen mitalisti Julius Toivola, joka tosin on sairastellut viikonvaihteen urakoinnin jälkeen.

N19 5-otteluun on ilmoittautunut Sara Heino ja N17 5-otteluun starttaavat Monika Ahonen, Hilla Nieminen ja Vilhelmiina Tornberg.

 

SM-hallimoniottelut 7.-8.3.: http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=13709