Neljä JKU:laista hallimaaotteluun Bärumiin

Suomen Urheiluliitto (SUL) on valinnut urheilijat pohjoismaiseen yleisurheilun nelimaaotteluun, joka järjestetään Norjan Bärumissa 14. helmikuuta. Maaottelussa kohtaavat Suomi, Ruotsi, Norja sekä yhdistetyllä joukkueellaan kisaavat Tanska ja Islanti.

Jyväskylän Kenttäurheilijoista kisalipun lunasti neljä urheilijaa. Hanna-Maari Latvala juoksee 60 m, 200 m sekä halliviestin 4×200 m. Viime kesän Suomen mestari ja hallikauden kärkitulosta hallussaan pitävä Emmi Mäkinen edustaa Suomen värejä pituushypyssä.

Hallitilaston kakkonen, Elmo Lakka juoksee pika-aidat ja hänet on myös nimetty miesten viestijoukkueen runkoon. Neljäntenä maaottelupaikan miesten viestijoukkueeseen lunasti 400 metrin aituri Petteri Monni, jonka upea juoksu Jyväskylä Indoor Gamesissa vakuutti valitsijat. Monni tykitti Hipposhallin ratakierroksen aikaan 21.68, jolla hän paransi entistä halliennätystään 37 sadasosaa. Aika on myös 16 sadasosaa parempi kuin miehen ennätys ulkoradoilta.

BÄRUM (NOR) 14.2.2015 pohjoismainen nelimaaottelu, Suomen joukkue 

Miehet,

Ville Myllymäki Kankaanpään Seudun Leisku (60 m/4 x 200m), Eetu Rantala Pudasjärven Urheilijat (60 m/200m/4x200m), Jonathan Åstrand IF Kraft Närpiö (200 m/4 x 200 m), Gustav Klingstedt HIFK-friidrott (400 m) Jani Koskela Tampereen Pyrintö (400 m/4 x 200m), Ville Lampinen Kenttäurheilijat -58 Vantaa (800 m), Jaakko Laakso Tampereen Pyrintö (800 m), Panu Jantunen Parikkalan Urheilijat (1500 m), Tuomo Salonen Espoon Tapiot (1500 m), Riku Marttinen Lahden Ahkera (3000 m), Arttu Vattulainen Joensuun Kataja (3000 m), Joona-Ville Heinä HIFK-friidrott Helsinki (60 m aj), Elmo Lakka Jyväskylän Kenttäurheilijat (60 m aj/4 x 200m), Mauri Kaattari Himangan Urheilijat (korkeus), Richard Östman IF VOM Vöyri (korkeus), Niko Koskinen Janakkalan Jana (seiväs), Eemeli Salomäki Someron Esa (seiväs), Arttu Halmela Viipurin Urheilijat (pituus), Kristian Pulli Kaipolan Vire (pituus), Tuomas Kaukolahti Kenttäurheilijat -58 Vantaa (kolmiloikka), Aleksi Tammentie Tampereen Urheilijat -38 (kolmiloikka), Arttu Kangas Kankaanpään Seudun Leisku (kuula), Timo Kööpikkä Laihian Luja (kuula), Petteri Monni Jyväskylän Kenttäurheilijat (4×200 m).

Naiset,

Hanna-Maari Latvala Jyväskylän Kenttäurheilijat (60 m/200 m/4×200 m), Milja Thureson Turun Toverit (60 m/4×200 m), Jonna Berghem HIK Friidrott Hanko (200 m/4×200 m), Kirsi Pekkanen Kuopion Reipas (400 m), Hilla Uusimäki Kenttäurheilijat -58 Vantaa (400 m), Zenitha Eriksson IK Falken Pedersöre (800 m), Karin Storbacka IK Falken Pedersöre (800 m), Sara Kuivisto Porvoon Urheilijat (1500 m), Karin Storbacka IK Falken Pedersöre (1500 m), Oona Kettunen Karhulan Katajaiset (3000 m), Camilla Richardsson Vasa Idrottssällskap (3000 m), Nooralotta Neziri Turun Urheiluliitto (60 m aj), Reetta Hurske Tampereen Pyrintö (60 m aj), Laura Rautanen Vilppulan Veikot (korkeus), Elina Smolander Lapuan Virkiä (korkeus), Minna Nikkanen Someron Esa (seiväs), Wilma Murto Salon Vilpas (seiväs), Tilda Lipasti HIFK-friidrott Helsinki (pituus), Emmi Mäkinen Jyväskylän Kenttäurheilijat (pituus), Jessica Miettinen Kuopion Reipas (kolmiloikka), Sanna Nygård Vasa Idrottssällskap (kolmiloikka), Katri Hirvonen Joensuun Kataja (kuula), Kaisa Kymäläinen Oriveden Ponnistus (kuula), Anniina Kortetmaa Kannuksen Ura (4×200 m).