Emma Koistinen ennätyskyydissä 300 m:n aidoissa

Emma Koistinen jatkoi ennätystehtailuaan maanantaina 2.2. Tampereella pidetyissä Tähtien Kisoissa. Koistinen kellotti 300 m:n aidoissa kauden kotimaisen kärkituloksen 42.66. Koistinen paransi halliennätystään peräti 1.54 s. Tulos on myös 1.14 s parempi kuin Koistisen ulkoennätys. Tulos sijoittuu 19-v sarjan kaikkien aikojen tilastossa sijalle 6. ja on samalla myös Keski-Suomen naisten halliratojen piirinennätys.

Keski-Suomen hallitilastoissa komeilee 300 m:n aitajuoksun ykköspaikalla nyt Koistinen sekä naisten että miesten puolella: Markku Koistisen miesten piirinennätys 37.56 vuodelta 1990 kesti vielä toistaiseksi JKU:n nuoren aiturikomeetan Ilari Mannisen hyökkäyksen. Manninen kellotti Tähtien Kisoissa ajan 38.60 sijoittuen miesten aitamatkalla toiseksi.