Arttu Mattila hyppäsi P14-sarjan Suomen ennätyksen korkeudessa‏

Hipposhallien toisen päivän Suomen ennätyksestä vastasi Äänekosken Urheilijoiden Arttu Mattila, joka hyppäsi korkeudessa uuden 14-vuotiaiden halli-ikäkausiennätyksen 193. Hän paransi omissa nimissään ollutta, parin viikon takaista ennätystä peräti 5 senttimetriä. Mainiota korkeuskisaa täydensi JKU:n Juho Nieminen joka sijoittui kilpailun kakkoseksi ylittämällä oman ennätyskorkeuden 190.

Hipposhallien toisen päivän nopeinta vauhtia nähtiin miesten 60 metrin loppukilpailussa, jossa Ikaalisten Urheilijoiden Otto Ahlfors kellotti ajan 6,84. Aika nousee Suomen tämän kauden hallitilaston kolmannelle sijalle. Alkuerässä Ahlfors juoksi ajan 6,87. JKU:n Petteri Monni oli juoksun toinen ajallaan 7,02 (alkuerässä 7.00) ja saman seuran Tatu Vähäkangas kolmas ajalla 7,06 (alkuerässä 7,07).

Naisten pikamatkalla nopein oli JKU:n Emmi Mäkinen uudella ennätyksellään 7,54. Aika nousee kauden hallitilastossa jaetulle viidennelle sijalle yhdessä HIFK:n Jasmin Showlahin kanssa. Toiseksi juoksussa sijoittui Mikkelin Kilpa-Veikkojen Viivi Avikainen ajalla 8,01 (ae. 8,00) ja kolmanneksi Ilmajoen Kisailijoiden Jonna Alkula ajalla 8,04 (ae 8,02).

Minna Laukka voitti 400 metrin juoksun uudella Keski-Suomen piirinennätyksellä 56,44, joka nousee tämän kauden hallitilastossa sijalle kaksi. Entinen ennätys 57,70 oli myös Minna Laukan nimissä vuodelta 2012.

Miesten vastaavalla matkalla Oriveden Ponnistuksen kymmenottelija Juuso Hassi paransi 400 metrin halliennätyksensä lukemiin 49,62. Aika sijoittuu kotimaisen hallitilaston kakkoseksi. Isoveli Lauri Hassi sijoittui juoksussa toiseksi uudella halliennätyksellään 50,42.

Miesten 1500 metrillä JKU:n Anssi Puttonen juoksi uudeksi omaksi ennätyksekseen ja kauden kotimaiseksi hallikärkitulokseksi 4.03,68.

Hipposhallien tulokset