Vipinää ja vilskettä viikonloppuna

JKU:n loka-marraskuun viikonvaihde oli todellinen Superviikonloppu. Vipinää ja vilskettä oli jälleen kerran monella eri rintamalla.
piispalakokkikisa
JKU:n Juniorivalmennus- ja Valmennusryhmäläiset viettivät JKU-historian ensimmäisen yhteisleirin Piispalassa. Mukana leirillä oli 48 urheiljaa ja 9 valmentajaa. Leirillä urheiltiin Todella paljon, Hauskasti ja Monipuolisesti. Mukaan mahtui myös Halloween -kokkikisa. Kisan onnelliset voittajat ja voittoluomus kuvissa. Aikamoisia taitelijakykyjä urheilee meillä, vai mitä 🙂

peuhula02112014(2)Sunnuntaina järjestetty syyskauden ensimmäinen Liikuntapeuhula oli tuttuun tapaan täynnä pienten ja vähän suurempienkin ihmisten liikunnan iloa, leveitä hymyjä ja riemunkiljahduksia. Liikuntapeuhula keräsi sunnuntaina Hipposhalliin ja Monitoimitalon telinesalille hieman päälle 2000 kävijää ja näin ollen ylsi yhdeksi suurimmista Liikuntapeuhuloista. Seurayhteistyöllä järjestettävän tapahtuman pääyhteistyökumppanina oli Mehiläinen.
peuhula02112014

JKU:n aikuisurheilijat kokoontuivat 1.11.2014 kauden ensimmäiseen leiripäivään. Osallistujia oli 33, joka on kautta aikain isoin osanottajamäärä. Leirillä keskityttiin ominaisuusharjoitteluun. Elina Torro veti hyppelyharjoituksen, Johanna Leivonen kuntopalloharjoituksen ja lopuksi mehut otettiin kropasta irti Functional Training -kuntopiirillä. Mahtavan energinen ja positiivinen leiri, jonka tunnelmasta pidetään tulevilla kerroilla kiinni!

leirikuva