Antti Ruuskanen saapuu JKU:n Urheiluseminaariin 28.11.

Keihäänheiton hallitseva euroopanmestari Antti Ruuskanen saapuu puhujaksi Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Urheiluseminaariin marraskuun lopulla. Ruuskasen puheenvuoro on otsikoitu ”Pielavedeltä maailman huipulle” ja siinä hän valottaa urheilijan matkaa huipulle sekä menestykseen tarvittavaa tukiverkostoa ja yhteistyökumppanuuksia.

Ruuskasen lisäksi seminaarissa puhuu Suomen nopein nainen Hanna-Maari Latvala. Yritysmaailman puheenvuorot pitävät YIT:n aluejohtaja Mikko Räty sekä Nordic Business Forum Oy:n Jyri Lindén.

Seminaari päättyy asiantuntijapaneeliin, jossa keskustelevat Latvalan ja Ruuskasen lisäksi Kihun johtaja Sami Kalaja, SUL:n toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä sekä JKU:n puheenjohtaja Antti Mero. Paneelin alustukseksi kuullaan myös pääministeri Alexander Stubbin videotervehdys.

Antti Ruuskanen voitti keihäänheiton euroopanmestaruuden Zurichissä ja olympiapronssia Lontoossa 2012. Hän edustaa Pielaveden Sampoa. Puheenvuoronsa Ruuskanen pitää mitä todennäköisimmin kotiseutunsa Savon murteella. Euroopanmestaruuden kunniaksi järjestetyssä kansalaisjuhlassa elokuussa Savon kielen seura valitsi Ruuskasen murteen ”yljpiänviäntäjäksi”.

Urheiluseminaari 28.11.2014 JAMK Dynamo-auditorio klo 13-16: https://www.jku.fi/wp-content/uploads/2014/10/seminaari_netti.pdf

EDIT: Valitettavasti seminaari joudutaan peruuttamaan aikataulullisten päällekkäisyyksien vuoksi.