Minimani-seurakisat neljä kertaa Harjun kesässä

minimani_logoJKU ja Minimani järjestävät ensi kesänä Harjun stadionilla neljät Minimani-seurakisat. Uuden yhteistyökumppanin mukaan nimetyt kisat on tarkoitettu 5-13 –vuotiaille lapsille. Minimani-seurakisat ovat monelle urheilijanalulle mukava ensikosketus yleisurheilun harjoittelun ja kilpailun maailmaan. Seurakisoissa lapset ja nuoret harjoittelevat kilpailemista, vanhempien ollessa toimitsijoina. Lajeissa korostuvat perusliikuntataidot: juokseminen, hyppääminen ja heittäminen.

Minimanin Jyväskylän liikkeen johtajan Mikko Seppälän mukaan lapsiperheet ovat Minimanille hyvin tärkeä asiakasryhmä ja Minimani haluaa seurakisojen kautta tarjota asiakkailleen ja lapsiperheille yhteistä tekemistä kehittävän liikunnallisen harrastuksen parissa. Solmitun yhteistyösopimuksen mukaisesti JKU toteuttaa kisat yhdessä osallistuvien lapsiperheiden kanssa.

Minimanin ja JKU:n yhteistyösopimus sisältää lisäksi mm. Minimanin näkyvyttä muissa JKU:n tapahtumissa ja julkaisuissa erityisesti nuorisourheilun puolella sekä JKU:n läsnäoloa Minimanin liikkeessään järjestämissä teemapäivissä.

Minimani-seurakisat järjestetään Harjun stadionilla neljänä maanantaina (16.6, 23.6, 30.6 ja 18.8) klo 17-19.30. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä klo 16.30 alkaen tai kilpailulisenssin omaavien osalta internetissä kilpailukalenterissa. Lisätietoja: https://www.jku.fi/seurakisat/