TIJG oli Juho Niemisen näytöstä

Viime viikonloppuna kilpailtiin nuorisoyleisurheilun paremmuuksista kaksipäiväisissä Tampere Indoor Junior Gamesissa. Tänä vuonna tämä epävirallista 15-vuotta ja nuorempien yleisurheilijoiden SM-statusta nauttiva kisa veti ennätysmäärän (1410) ilmoittautuneita urheilijoita. Lajisuorituksia viikonvaihteessa nähtiin arviolta 5000.
Seurojen keskinäisessä hegemoniassa isäntäseura Tampereen Pyrintö oli ykkönen ja kahmi mitaleja kaikkiaan 36 (16+13+7). Viime vuotiseen tapaan Jyväskylän Kenttäurheilijat oli toiseksi paras nuorisourheiluseura ennätysmäisellä 25 mitalilla (10+10+5). Espoon Tapiot keräsivät saman kokonaismäärän mitaleja, mutta hieman himmeämmillä väreillä (9+7+9).
JKU:n ja koko kilpailujen paras poikaurheilija oli Juho Nieminen, joka kilpailee pojat 14-sarjassa. Nieminen voitti suvereeniin tyyliin neljä kultamitalia; pituus 600, kolmiloikka 13,12, korkeus 175 sekä oli juoksemassa 4×100 metrin viestissä ankkuriosuutta ja ratkaisi tuossakin lajissa kultaiset mitalit Jyväskylään ajalla 47,47. Kolmiloikan tulos on kautta aikain paras tulos tässä ikäluokassa hallissa.
Toinen mitalirohmu kisoissa oli Daniel Savolainen pojat 15-sarjassa. Savolainen voitti 60 metrin aitajuoksun 8,56, oli mukana voitokkaissa 4x80m aitajuoksuviestissä 48,70 sekä 4×100 metrin viestissä, sai hopeaa 300 metriltä ajallaan 38,45 sekä pronssia 60 metrin pikapyrähdyksestä 7,48.
JKU:n mitalistit TJIG:stä
Kultaa
P15 Daniel Savolainen 60 m aidat
P14 Juho Nieminen korkeus, pituus, kolmiloikka, (4×100 m)
P14 Jesse Väyrynen 60 m (4×100 m, 4×80 m aitaj.)
P13 Juuso Peltola 60 m, 60 m aidat
P13 Emil Helander 1000 m
P15 4×80 m aitajuoksuviesti (Kaapo Kangas, Jesse Väyrynen, Pietari Valoranta, Daniel Savolainen)
P15 4×100 m viesti (Väyrynen, Savolainen, Kangas, Nieminen)