Harmaala ja Heikkinen vahvistamaan JKU:n rivejä

Kalle Harmaala

Kalle Harmaala

Jyväskylän Kenttäurheilijat saa riveihinsä vielä kaksi uutta vahvistusta ennen seurasiirtoikkunan umpeutumista. Seiväshyppääjä Kalle Harmaala siirtyy JKU:hun Kouvolan Urheilijoista ja kestävyysjuoksija Elina Heikkinen puolestaan tulee Suomussalmen Rastista.

Sekä Harmaala että Heikkinen ovat muuttaneet Jyväskylään opintojen perässä. Kumpikin heistä opiskelee toista vuottaan liikuntakasvatusta Jyväskylän yliopistossa.

22-vuotias Harmaala hyppäsi viime kesänä seivästä ennätyksensä 4,80. Nuorten SM-kisoissa Raahessa hän sijoittui seiväskisan neljänneksi. Harmaalaa valmentaa seiväshypyn moninkertainen Suomen mestari ja arvokisaedustaja Vesa Rantanen. Ensi kesän menestystavoitteet Harmaala on asettanut Kuopion Kalevan Kisoihin. Myös uran ensimmäinen viiden metrin ylitys siintää jo mielessä.

Elina Heikkinen

Elina Heikkinen

23-vuotias Heikkinen aloitti juoksun harrastamisen vasta kaksi vuotta sitten. Päälajinaan lentopalloa pelannut Heikkinen on juossut tämän jälkeen maratonin vuosittain ja parantanut ennätystään minuuttikaupalla. Viime kesänä Heikkinen juoksi Helsinki City Marathonilla ajan 3:21.05, millä hän voitti tapahtuman yhteydessä käydyn opiskelijoiden SM-maratonin. Ensi vuodelle A-luokan tulos 3:12 on Heikkiselle realistinen tavoite. Heikkistä valmentaa Antero Liukkonen, jonka valmennusryhmään kuuluu mm. maratonin Suomen mestari Miika Takala.

Aiemmin marraskuussa JKU uutisoi seitsemän muun urheilijan seurasiirrosta, heidän joukossaan mm. Otto Kilpi, Ida Aidanpää ja Elmo Lakka.