JKU:n uudet Valmentajalegendat Petteri Jouste ja Juha Isolehto

Jyväskylän Kenttäurheilijat nimeää Petteri Jousteen ja Juha Isolehdon uusiksi Valmentajalegendoiksi. Jouste ja Isolehto liittyvät aiemmin, vuonna 2008 nimettyjen Legendojen joukkoon, jotka ovat Mauri Jormakka, Kari Ihalainen ja Risto Koskinen.

Petteri Jouste on tunnettu pikajuoksuvalmentaja, hänen valmennettaviinsa kuuluvat Hanna-Maari Latvala ja Minna Laukka. Juha Isolehto puolestaan valmentaa korkeushyppääjä Osku Torroa.

Valmentajalegendan valintakriteerinä pidetään sitä, että valmentaja on valmentanut Kalevan Kisa kultamitalistia ja valmennettava urheilija on edustanut Suomea ja JKU:ta yleisurheilun globaalissa ulkoarvokilpailussa, MM- tai Olympiakilpailuissa.

JKU on aiemmin nimennyt myös 15 Urheilijalegendaa. Uusien Urheilijalegendojen osalta kriteeristö mahdollistaisi uusien Urheilijalegndojenkin nimeämisen, mutta koska kyseisten urheilijoiden urat vielä jatkuvat, niin nimitykset on päätetty siirtää tuonnemmaksi.

Valmentajalegenda – nimitykset annettiin JKU:n perinteisessä kaudenpäätös- ja palkitsemistilaisuudessa, JKU Gaalassa perjantai-iltana.