JKU:lta 21 urheilijaa Kalevan Kisoihin

Kotimaisen yleisurheilun kohokohta, Kalevan Kisat, kerää tänä viikonloppuna maan parhaimmiston Vaasaan taistelemaan Suomen mestaruuksista. JKU lähettää kisoihin peräti 21 urheilijaa, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Vuosi sitten Lahden Kalevan Kisoissa JKU:n urheilijat ylsivät seitsemään mitaliin. Viime vuoden mestareista voittojaan ovat Vaasassa puolustamassa Hanna-Maari Latvala (100m ja 200m) ja Osku Torro (korkeus). 10-ottelun hallitseva Suomen mestari Sami Itani joutuu sen sijaan jättämään tämän vuoden kisat väliin loukkaantumisen vuoksi.

Menestystä voidaan odottaa myös viime vuonna hopeaa ottaneilta Petteri Monnilta (400m aj) ja Johanna Salmelalta (moukari) sekä pronssia kympiltä juosseelta Henri Manniselta. Hyvät mitalisaumat ovat myös seipään tilastokakkosena majailevalla Eeva Niemelällä sekä pituuden tilastokakkosella Emmi Mäkisellä. Myös Arno Laitisella (tilasto-3) on oiva mahdollisuus ottaa uran ensimmäinen aikuisten SM-mitali moukarissa.

JKU:n ilmoitetut urheilijat
Valtteri Ahtamo (M 100 m), Sonja Hartio (N Seiväs), Juho Kaihlajärvi (M 200 m), Arno Laitinen (M Moukari), Hanna-Maari Latvala (N 100 m, N 200 m), Minna Laukka (N 100m, N 200m), Henri Manninen (M 5000 m, M 10 000m), Rasmus Maukonen (M Keihäs), Mikko Mensala (M 100 m), Petteri Monni (M 400 m, M 400 m aj), Taneli Monni (M 400m aj), Tessa Myllymäki (N Seiväs), Emmi Mäkinen (N 200m, N Pituus), Eeva Niemelä (N Seiväs), Jaakko Nieminen (M 5000 m, M 1500 m), Johanna Salmela (N Moukari), Milla Siekkinen (N Seiväs), Juuso Sillanpää (M Kiekko), Miika Takala (M 5000m, M 10 000m), Juuli-Anna Tauren (N 7-ottelu), Osku Torro (M Korkeus).

Kisasivut