Toukokuun kisat avasi yleisurheilukesän

Perinteiset Toukokuun kisat avasi jyväskyläläisen yleisurheilukesän tiistai-iltana Harjulla. Osallistujat pääsivät kilpailemaan huippuolosuhteissa, ja lähes helteisellä Harjun kentällä nähtiinkin tukku hienoja kamppailuja ja henkilökohtaisia ennätyksiä.

Miesten 150 metrillä parasta vauhtia piti Kuortaneen Kunnon Janne Etelämäki. Kisan voitto irtosi ajalla 16,80 niukasti ennen JKU:n Juho Kaihlajärveä, joka hävisi 8 sadasosaa. Hyvässä vauhdissa oli myös 17-sarjan Aaron Savolainen, joka juoksi ennätyksekseen ajan 17,16. Naisten puolella Minna Laukka voitti ennätyksellään 18,07, millä hän päihitti Kajaanin Kipinän Elisa Leinosen. Tovia aiemmin Leinonen oli juossut 100 metrin aidat kelvollisesti 13,50:een.

Juho Kaihlajärvi palasi illemmalla voitokkaasti radalle vieden miesten 300 metriä nimiinsä ennätyksellään 35,53.

Miesten pituudessa Nokia Urheilijoiden Otto Kilpi otti voiton tuloksella 7,32 (+3,1m/s). Kuortaneen Kunnon Eetu Viitala oli kisan toinen 7,02 kantaneella hypyllään.

TULOKSET