Kultainen Juoksija JKU:lle

Yleisurheilun SM-hallien päätteeksi järjestävälle seuralle JKU:lle ojennettiin kilpailujen parhaan seuran palkinto, Kultaisen Juoksijan – patsas. JKU keräsi kaikkiaan 53 pistettä, Helsingin Kisaveikot 49 ja Tampereen Pyrintö 43 pistettä. Patsaan vastaanotti kilpailujen kaksinkertainen Suomen mestari Hanna Maari Latvala. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun JKU palkittiin SM-hallikilpailujen parhaana seurana.

SM-hallikilpailut keräsivät Hipposhallin täyteen sekä lauantaina että sunnuntaina. Yleisöä hemmoteltiin kolmella aikuisten Suomen ennätyksellä; yleisurheiluhistoriaa kirjoittivat Ella Räsänen (400 m 52,99), Nooralotta Neziri (60m aidat 8,07) sekä Tampereen Pyrinnön 4×200 metrin viestijoukkue (1.38,09). Tunnelma hallissa oli erinomainen – nähtiinpä hallissa tiettävästi ensimmäistä kertaa aaltojakin.

SM-Hallit 2013 Jyväskylä