JKU 14. EUROOPAN SEURAJOUKKUEIDEN MAASTOMESTARUUSKISOISSA

eccc2013Jyväskylän Kenttäurheilijoiden miesjoukkue sijoittui Espanjan Castillossa juostussa seurajoukkueiden maastomestaruuskisoissa sijalle 14. Paikan kisoihin varmisti edellisvuoden SM-maastoissa miesten 12 km matkalla saavutettu joukkuekulta.

Vuodesta 1967 juostu tapahtuma, muutamaa välivuotta lukuunottamatta, oli nyt järjestyksessään viideskymmenes. Voittajaksi miesten kilpailussa juoksi hallitseva maastojuoksun Euroopan mestari Andrea Lalli. Juostava matka oli 10 km.

Joukkueessa juoksivat Henri Manninen (37.), Jani Lakanen (47.), Miika Takala (68.) sekä Jaakko Nieminen (81.). Etelän leiriltä kotiutunut Henri juoksi vakuuttavasti Vuokatin suunnistuksen MM-maastoja tavoitteena pitävän Janin tavoin. Flunssasta toipuva Miika ja takareisileikkauksesta toipuva Jaakko olivat myös tyytyväisiä juoksuihinsa.