Koronatestaus SM-hallien yhteydessä

Negatiivinen testitulos vaaditaan leviämisalueilta tulevilta. Sen voi suorittaa asuinpaikkakunnalla tai käyttää hyväksi tätä mahdollisuutta Jyväskylässä:

 

Ilmoittautuminen ke 17.2 klo 12 mennessä tästä linkistä: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=5UL97KXXKY7YHFYF75MR

Testin hinta 165 euroa ja testi on PCR ja vastaus tulee n. 6 h:ssa. Testistä ei saa Kela korvausta.

Testeihin tulijoista tarvitsemme nimen, Sotun, puhelinnumeron ja osoitteen. Nämä tiedot siksi, että saadaan testattavat listalle ja lähetteet valmiiksi sekä lähetettyä lasku testin jälkeen.

Drive In pisteen aukioloajat:

  • To klo 8-12
  • Pe klo 8-14
  • La 8-12

Voit mennä testiin milloin tahansa aukioloaikana.

 

KORONA DRIVE-IN EXPRESS-TESTAUSASEMA

 

SIJAINTI:
Testausasema sijaitsee Lyseon parkkipaikalla, Yliopistonkatu 13. Sisäänajo testauspisteelle tapahtuu Yliopistonkadulta ja ulosajo tapahtuu Harjukadun puolelle.

Testiasema toimii ilman ajanvarausta, joten voit tulla testiasemalle aukioloaikojen puitteissa.

Osoite :

Yliopiostonkatu 13

40100 Jyväskylä

 

Voit tulla pisteeseen myös pyörällä tai kävellen.

 

Lisäohjeet löydät näytteenottopaikalta.

 

Jyväskylän Mehiläisen testausasemalla otettujen näytteiden tulokset valmistuvat noin kuudessa tunnissa.

 

Saat testin tulokset suoraan OmaMehiläiseen. Jos testitulos on positiivinen, saat tartunnanjäljityskyselyn digitaalisesti sekä soiton, jossa annamme jatkohoito- sekä karanteeniohjeet.

 

LATAA OMAMEHILÄINEN
OmaMehiläinen-palvelussa voit nähdä käyntitietosi, uusia reseptisi, varata aikoja, tarkistaa tutkimustulokset ja saada hoito-ohjeita Digiklinikan etälääkäriltä.

 

Tulokset/vastaus testituloksesta tulee Oma Mehiläinen sovellukseen ja sinne tulee myös englanninkielinen todistus tuloksesta jonka voi sitten esittää / lähettää järjestäjille.

 

Ilmoittautuminen ke 17.2 klo 12 mennessä tästä linkistä: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=5UL97KXXKY7YHFYF75MR

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso