SM-Maastot ja SAUL SM-maastot viikonloppuna Kotkassa

SM-maastot juostaan viikonlopun 4.-5.5. aikana Kotkassa. Lauantaina maaston täyttävät SAUL:n maastoissa mastersurheilijat ja sunnuntaina nuoret ja yleisen sarjan juoksijat. Lauantaina juostaan myös Flying Finns -maastokisa 9-13 vuotiaiden sarjoissa. JKU:n juoksijajoukko on valmiina havittelemaan menestystä niin yksilökilpailussa kuin joukkuekilpailussakin. Joukkuekilpailussa joukkueen muodostavat seuran kolme parhaiten sijoittunutta urheilijaa.

Naisten sarjassa Ulla Virtanen on ilmoittautunut molemmille matkoille eli neljän ja kymmenen kilometrin matkalle ja lyhyemmällä matkalla JKU:n naiset lähtevät myös joukkuekisassa haastamaan mm. Lahden Ahkeraa, jolla on joka vuosi vahva edustus maastoissa. Miesten neljän kilometrin matkalla JKU:n juoksijat Otto Kaario, Leevi Tähtinen ja Arttu Simanainen taistelevat niin ikään hyvistä sijoituksista.

SAUL:n maastoihin on ilmoittautunut mm. Mari Hyyppä (N55), joka pari viikkoa sitten juoksi pronssia SAUL:n SM-maantiellä. Myös nuorten sarjoissa on monia urheilijoita mukana niin lauantain kuin sunnuntain aikana. Sunnuntain SM-maastoja pystyy seuraamaan myös television kautta klo 15:30 alkaen (YLE TV 2).

SM-maastojen aikataulut ja lähtölistat: https://live.tuloslista.com/14740

SAUL:n SM-maastojen aikataulut ja lähtölistat: https://live.tuloslista.com/14739

FLying Finns aikataulut ja lähtölistat: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=34465