SM-maastot Helsingissä

Viikonlopun aikana ratkottiin Suomen mestaruudet maastojuoksussa Helsingin melko haastavissa maastoissa. JKU:n naiset ottivat hopeaa neljän kilometrin matkalla joukkuekilpailussa. Joukkueessa juoksivat Ulla Virtanen, Pihla Hokkanen ja Heini Ikonen. Virtanen sijoittui henkilökohtaisessa kilpailussa kuudenneksi ajalla 14.30, Pihla Hokkanen yhdeksänneksi ja Heini Ikonen kymmenenneksi. Samalla matkalla hopeaa tuli myös miesten joukkuekilpailusta. Joukkueessa juoksivat Otto Kaario, Juho Ylinen ja Jussi Eskola. Kaario sijoittui matkan henkilökohtaisessa kilpailussa seitsemänneksi ajalla 12.23, Ylinen oli 13. ja Eskola 20.

Juho Ylinen juoksi myös 10 kilometrin matkan, jossa Ylinen tuli maaliin seitsemänneksi nopeimpana. Naisten 19 sarjassa Helmi Karkiainen oli kahdeksas neljän kilometrin matkalla. Nuorten sarjoissa sekä 15-vuotiaat pojat (Vilho Hietala, Joonatan Kulmala, Oskari Heinonen) että 17-vuotiaat miehet (Lauri Lakanen, Tommi Sivill, Valtteri Kinnunen) jäivät niukasti palkintosijojen ulkopuolelle sijoittuen neljänsiksi.

Sunnuntain nuorten ja yleisen sarjan mestaruuksien lisäksi lauantaina oli jaossa myös SAUL:n Suomen mestaruudet maastojuoksusta. Naisten 40-sarjassa Suvi Puttonen juoksi pronssille kuuden kilometrin matkalla.