SM-moniotteluista värisuora

Viikonlopun aikana kilpailtiin kuninkuuslajin Suomen mestaruuksista Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Hämeenlinnassa otteli 17-vuotiaat ja sitä vanhemmat urheilijat ja Janakkalassa urheiltiin 5-ottelun merkeissä 14- ja 15-vuotiaiden kesken. Joonas Lapinkero otteli toiseksi ennätyspisteillään 6315. ”Oli kyllä onnistunut ottelu joka lajin osalta. Ihan varmaa tekemistä oli ja pysty ehjänä tekemään ottelun läpi. Hienoa oli saada hopeeta M17 sarjasta”, Joonas iloitsi. Joonaksen ottelusarja sisälsi otteluennätyksen lisäksi kuusi lajiennätystä. P15 sarjassa mestaruuteen otteli Lassi Nalkki 3808 pisteellä. Lassi uusi viime vuoden 5-otteun mestaruuden. ”100 metrin aidat oli perussuoritus, mutta pituudessa ei merkki osunut, ei se silti katastrofi ollut. Keihäässä meni ihan hyvin. Siinä tuli ennätys. Seiväs oli ok, mutta oisin halunnut hypätä korkeammalta. Tonnia en juossut täysi, kun vähän flunssaa ollut ja ennätykseen oli pitänyt juosta kovaa. Perussuorittamista koko kisa”, Lassi jutteli ottelun jälkeen. Iida Pajunen (2343 pistettä) ja Mette Jermoranta (1871 pistettä) voittivat pronssia T15 5-ottelun joukkuekilpailussa.  T14 sarjassa Pirkko Järvikylä sijoittui neljänneksi 2157 pisteellä. Pirkko ja Moona Heikkinen (1559 pistettä) sijoittuivat T14 sarjan joukkuekilpailussa neljänsiksi. Mitalien ja nelossijojen lisäksi SM-otteluissa nähtiin hienoja omia ennätyksiä ja itsensä ylittämisiä.

Tulokset Hämeenlinna https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=78545

Tulokset Janakkala https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=78541