KAIKKIEN AIKOJEN KALEVAN KISAT

Upea seuramme JKU järjesti kuudennet Kalevan kisat ja ne onnistuivat sekä järjestelyiltään että tulostasoltaan erinomaisesti. Nelipäiväinen suurtapahtuma eteni erinomaisesti, hellesää suosi ja järjestelyt toimivat hienosti. Tulostaso oli hyvä erityisesti naisten osalta. Katsojia oli yhteensä 20 600 ja tv:n ääressä oli myös noin puoli miljoonaa jokaisena päivänä. JKU menestyi hienosti saavuttamalla kaksi mestaruutta Nooralotan ja Elmon tuomana ja voitti kisoissa kerätyn Kalevan Maljan pistekilpailun kahden mestarauuden avulla. HKV pääsi samaan pistemäärään yhdellä mestaruudella. Kalevan Maljan kokonaistilanteessa tällä hetkellä (5.8) JKU on karkaamassa muilta seuroilta.

Suuret kiitokset osoitan pääsihteeri Pasi Valorannan ja kisatoimiston pitkäjänteiselle ja erinomaiselle panokselle ja erityisesti yli 500 vapaaehtoisen työlle.

Te järjestitte kaikkien aikojen Kalevan kisat.

 

Antti Mero

KK2018

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja