JKU:n urheilijoiden loistovire 17-vuotiaiden EM-kisoissa jatkuu!

JKU:n urheilijat jatkoivat hyviä otteitaan perjantaina 17-vuotiaiden EM-kisoissa Gyorissa. Juuso Peltola selvitti tiensä välieriin 100 m aidoissa juoksemalla alkuerässään ajan 14.13. Välierässä Juuson vauhti kiihtyi (14,04 tuuli + 2,4), mutta tämä ei riittänyt finaalipaikkaan. Alisa Virtanen aloitti päivän urakkansa aamulla selvittämällä tiensä 1500 m:n alkueristä finaaliin ja jatkoi illalla 800 m:n välierässä, mutta ei onnistunut kahden finaalipaikan tavoittelussa. Illan päätti poikien 2000 m esteiden alkuerät, joista Eemil Helander juoksi finaaliin ennätyksellään 5.58,38.

JKU:n urheilijoiden kisat huipentuvat viikonloppuna. Torstaina juostun alkueränsä voittaja Lotta Mäkinen asettuu 2000 m esteiden finaalin lähtöviivalle lauantaina. Eemil Helanderin 2000 m esteiden ja Alisa Virtasen 1500 m finaalit juostaan sunnuntaina.

Kisojen Live-stream ja tulokset löytyvät Euroopan Yleisurheiluliiton sivuilta http://www.european-athletics.org/