Helanderille SM-kultaa, Niemiselle pronssia

JKU:n Eemil Helander voitti SM-kultaa maantiejuoksun SM-kisoissa Espoossa. Helander voitti M17 sarjan 10 kilometrin matkan tänään käydyissä kisoissa ajalla 33.20. Toiseksi sijoittunut Joensuun Katajan Mika Kotiranta jäi Helanderista 2 sekuntia.

Miesten puolimaratonilla Jaakko Nieminen jatkoi vahvaa paluutaan lähes vuoden kilpailutauon jälkeen nappaamalla pronssia ajalla 1.07.06. Aika jää ainoastaan 26 sekuntia Niemisen ennätyksestä. Kisan voittoon juoksi Tampereen Pyrinnön Jarkko Järvenpää ajalla 1.05.12.

N17 sarjan 10 kilometrillä Venla Saari juoksi kuudenneksi ajalla 39.43. Matti Kärkkäinen oli yhdeksäs miesten puolikkaalla ajalla 1.10.02. Kärkkäinen paransi ennätystään yli kaksi minuuttia. Myös Markku Kalliokoski juoksi ennätyksensä 1.13.13 sijoittuen 14:nneksi.

JKU:n juoksijoiden tulokset: