Hippo-kesäkisojen ilmoittautuminen on käynnistynyt

Hippo-kesäkisat järjestetään jälleen tänä kesänä Harjun stadionilla. Torstaina 30.6. klo 11.45 alkaviin kisoihin ilmoittautuminen on alkanut ke 1.6. ja mukaan mahtuu 580 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäkisojen lajikirjossa on perinteisesti heitto, hyppy ja juoksu. Lajit on suunniteltu ja sarjat porrastettu ikävuosittain, sarjoja on 2013-2005 syntyneille tytöille ja pojille.

OP Keski-Suomi järjestää koko perheen liikuntatapahtumia vuosittain sekä kesällä että talvella. Tavoitteena on kannustaa lapsia hyvien harrastusten pariin. Hippo-tapahtumissa ei ole tärkeintä kilpailu, vaan liikunnan riemu. Hippo-tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kisapäivän käytännön järjestelyistä vastaa Jyväskylän Kenttäurheilijat.

Ilmoittautumislinkki