Emma Koistinen paransi ennätystään Belgiassa

Emma Koistinen ja Petteri Monni kisasivat viikonloppuna kovatasoisissa kilpailuissa Oordegemissä Belgiassa. Koistinen juoksi 100 metrin aitojen alkueristä hieman aitoja kolhien finaaliin uudella ennätysajallaan 13.46. Koistinen oli kisan ennakkotilastojen 11.

Finaalissa hän juoksi saman ajan sijoittuen kolmanneksi. Emma Koistinen on parantanut tällä kaudella ennätystään jo kolmesti eli kaikissa kisaamissaan kisoissa. Belgiassa syntynyt aika on uusi Kesyn 22-vuotiaiden piirinennätys ja jää vain 0.16 s Amsterdamin EM-kilpailujen tulosrajasta.

Petteri Monni palasi loukkaantumisen jälkeen radalle ja avasi kautensa ajalla 52.44. Monni aloitti kilpailun erittäin kovaa, mutta vain kuukauden lajiharjoittelutaustan takia juoksun loppu ei vielä sujunut.

Emmi Mäkinen hyppäsi Saksan Weinheimissa pituutta 628. Mäkinen on erittäin varmassa ja hyvässä kunnossa. Kisa oli hänelle jo neljäs tällä kaudella ja kaikissa kisoissa tulos on ollut parempi kuin kesän 2015 kilpailukaudella. Hän pitää hallussaan kauden kotimaista kärkitulosta 638. EM-kisoihin vaadittava tulos on 655.