Emma Koistinen vuoden nuori urheilija, Jarkko Finni vuoden valmentaja

JKU:n Emma Koistinen palkittiin eilen Keski-Suomen urheilugaalassa vuoden nuorena urheilijana. Koistisen valmentaja, JKU:n valmennuspäällikkkö, Jarkko Finni valittiin vuoden valmentajaksi.

Vuoden nuori urheilija: Emma Koistinen, JKU

Perustelut:  JKU:n aitajuoksija sijoittui 19-vuotiaiden nuorten EM-kisoissa Eskilstunassa 100m:n aidoissa upeasti 5:nneksi ja voitti saman ikäisten nuorten Pohjoismaiden mestaruuden Espoossa. Koistinen oli myös Porin Kalevan Kisoissa samalla matkalla 5:s ennätyksellään 13,59.

Vuoden valmentaja: Jarkko Finni, JKU

Perustelut: JKU:n valmennuspäällikkönä sekä Emma Koistisen henkilökohtaisena valmentajana saanut erinomaista jälkeä aikaan koko JKU:n valmennuksessa, joka on osaltaan nostanut seuran vuoden parhaaksi yleisurheiluseuraksi. Seura voitti toistamiseen Kalevan Maljan, seuraluokittelun, Kultaisen Juoksijan sekä Vattenfall Seuracupin finaalin.