Ennätyssuuri kouluviestikarnevaali Harjulla

Kouluviestikarnevaalin avajaiset

Tämänvuotinen Keski-Suomen ala- ja yläkoulujen viestihuipentuma, Kouluviestikarnevaali kisailtiin keskiviikkona Harjun stadionilla upeassa syyssäässä. Nyt kolmatta kertaa järjestetty tapahtuma keräsi ennätyssuuren osanoton, 97 joukkuetta 18 koulusta ympäri Keski-Suomea. Kaikkiaan Harjulla nähtiin noin 500 koululaista kisailemassa 16×80 m:n sukkulaviestissä, 4x100m:n pikaviestissä ja pitkässä viestissä (800m+600m+400m+200m).

Alakoulujen välisen pistekilpailun voiton vei muuramelainen Mäkelänmäen koulu. Yläkouluista paras oli Palokan yhtenäiskoulu. Paras kannustus puolestaan kuultiin Kilpisen oppilailta.

Kouluviestikarnevaali päätti JKU:n kilpailukauden tältä kesältä. Kesän aikana JKU järjesti peräti 16 erilaista kisatapahtumaa. Suuri kiitos kaikille apuna olleille toimitsijoille ja mukana olleille urheilijoille! JKU:n talvikausi alkaa su 1.11. Suriname järjestettävällä lasten Liikuntapeuhulalla. Talven ensimmäinen kilpailu, Keski-Suomen Talvijuoksusarja 1/5 juostaan la 14.11.

TULOKSET
KOULUJEN VÄLISET PISTEET