Viikonlopun aikuisurheilun SM-kisoista menestystä

SM heitto 5-ottelun Suomen mestari N45 Jaana Siekkinen

SM heitto 5-ottelun Suomen mestari N45 Jaana Siekkinen

JKU Aikuisurheilujaosto kiittää kaikkia Jyväskylän SM heitto-otteluun osallistuneita toimitsijoita, kilpailijoita ja taustahenkilöitä. Oli hieno tapahtuma ja palaute on ollut erittäin postiivista.

Olimme selkeästi paras seura keräten 62 pistettä. Toisena HKV 28 pisteellä ja kolmantena Kunto-Pirkat 26 pisteellä. Mitaleita yhteensä 10 (2 kultaa, 4 hopeaa ja 4 pronssia). Hienointa antia oli N45 sarjan kaksoisvoitto Jaanalle ja Kirsille! Saimme myös miehillemme harvinaisen 10 pisteen saaliin yhdessä lajissa. M35 Harri, Jarkko ja Tero: teitte pientä historiaa!

Tulokset kokonaisuudessaan 

SM rullakisat Tampereella käytiin myös viikonloppuna ja siellä kolmen naisen joukkueemme saavutti 7 mitalia (2 kultaa, 3 hopeaa ja 2 pronssia). Kultaa tuli joukkuekisasta 3 x 7,2 km matkalla (Anette, Anu ja Kirsti) ja Kirstille myös henkilökohtainen kulta 7,2 km matkalla.

Tulokset kokonaisuudessaan 

Olemme saaneet paljon uusia aikuisurheilijoita mukaan ja tästä on erittäin mukava lähteä uuteen kauteen!