Kansainvälinen kaarti kirittää yleisurheilijoita Jyväskylässä

Yleisurheilun kotimaisilla kärkinimillä on tilaisuus käydä EM-hallien tulosrajojen kimppuun kovassa kansainvälisessä seurassa Jyväskylässä. Hipposhallissa järjestetään kansainvälinen hallikilpailu, Jyväskylä Indoor Games 7. helmikuuta.

Jyväskylä Indoor Gamesissa radalla nähtäneen muiden muassa Zürichin EM-kisojen finalisti Hanna-Maari Latvala sekä aitajuoksija Oskari Mörö, kestävyysjuoksija Sandra Eriksson ja seiväshyppääjä Minna Nikkanen.

– Paikalle tavoitellaan kansainvälisten nimien ohella koko yleisurheilun kotimaan parhaimmistoa, sanoo JKU:n toiminnanjohtaja Markku Koistinen.

– Kärkilajeja ovat ainakin naisten 60 metriä ja 60 metrin aitajuoksu sekä miesten pituushyppy.

Kaikki kilpailulajit ovat myös katsastuksia Norja-Suomi-Ruotsi-Tanska/Islanti -hallimaaotteluun, joka kilpaillaan 14. helmikuuta Norjassa.

Jyväskylä Indoor Games on ensimmäinen tämäntyyppinen kansainvälinen hallikilpailu Jyväskylässä. Toissa vuonna Hipposhallissa kilpailtiin sisäratojen Suomen mestaruuksista ja vuotta aiemmin aikuisurheilijoiden MM-mitaleista.

Yleisurheilun hallikausi huipentuu maaliskuun alussa Prahassa Tshekissä EM-kisoihin.

Yle televisioi Jyväskylä Indoor Games –kilpailun.