Kalevan Malja saapuu JKU-Gaalaan

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden vuotuinen yleisurheilukauden palkitsemistilaisuus, JKU Gaala järjestetään perjantaina 28.11.

Palkitsemisgaalan yksi kohokohta on, kun Henkivakuutusyhtiö Kalevan henkilökunnan vuonna 1909 Suomen yleisurheilumestaruuskilpailujen ikuisesti kiertäväksi kiertopalkinnoksi lahjoittama Kalevan Malja tuodaan seuraväen ja kaikkien jyväskyläläisten ihasteltavaksi. Tämä lähes päivälleen 105-vuotias ”herra” luovutettiin JKU:n edustajille viime viikonloppuna Suomen Urheiluliiton gaalaristeilyllä.

Gaalassa JKU palkitsee ansioituneita urheilijoita junioreista aikuisurheilijoihin, valmentajia, toimitsijoita sekä muuta seuraväkeä. Erityishuomiota tulee saamaan myös aktiiviurheilu-uraansa päättelevä, JKU:n nimeämä urheilijalegenda Osku Torro. Seuran parhaana urheilijana palkitaan EM-finalisti, Suomen nopein nainen Hanna-Maari Latvala.

Gaalan juhlapuhujana kuullaan Suomen Urheiluliiton toimitusjohtajaa Jarmo Mäkelää. Mäkelän puhe on otsikoitu ”JKU juhlii – ja syystä”.

JKU Gaala Dynamon Auditoriossa Piippukatu 2 perjantaina 28.11. klo 18-20. Kahvittelu klo 17 alkaen. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.