Toukokuun kisat avaa Harjun yleisurheilukauden

Tänään käytävät Toukokuun kisat avaavat Harjun virallisten yleisurheilukilpailujen kauden. Mukaan on ilmoittautunut 210 urheilijaa ja lajisuorituksia on lähes 400. Kilpailijoista nuorimmat ovat alle yhdeksänvuotiaita ja vanhimmat kisaajat ovat yli 50-vuotiaita ja he mukana omassa aikuisten yleisurheilukoulun huipentavassa kilpailussa. Yleisten sarjojen urheilijoista kovinta kärkeä edustavat mm. JKU:n aitajuoksijat Ida Aidanpää ja Elmo Lakka, Oriveden varttimaileri Juuso Hassi ja Äänekosken pituushyppääjä-loikkaaja Samuli Pitkänen. Kilpailut alkavat klo 17.30. Osallistujalistat ja aikataulu; http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=11541

Kesäkuun 11.päivä käydään Harjulla kesän kovin nuorten Eliittikisa, jossa mukana myös TV-2. Mukana onvat maan parhaat 17- ja 19-vuotiaat juniorit, joista jälimmäiset yrittävät rikkoa Harjulla Eugenen MM-kilpailujen tulosrajoja.
Jyväskylä Games kisaillaan viikkoa myöhemmin, keskiviikkona 18.6. Tuolloin paikan parrasvaloissa ottavat yleisten sarjojen urheilijat. Kovien JKU-laisten haastajiksi pyritään saamaan kärkiurheilijoita ympäri valtakuntaa.
JKU:n koko kesän kilpailukalenteri löytyy täältä; https://www.jku.fi/kilpailut/