Harjun yleisurheilukausi käyntiin Toukokuun kisoilla‏

Tänään käytävät Toukokuun kisat avaavat Harjun virallisten yleisurheilukilpailujen kauden. Mukaan on ilmoittautunut 210 urheilijaa ja lajisuorituksia on lähes 400. Kilpailijoista nuorimmat ovat alle yhdeksänvuotiaita ja vanhimmat kisaajat ovat yli 50-vuotiaita ja he mukana omassa aikuisten yleisurheilukoulun huipentavassa kilpailussa. Yleisten sarjojen urheilijoista kovinta kärkeä edustavat mm. JKU:n aitajuoksijat Ida Aidanpää ja Elmo Lakka, Oriveden Lauri Hassi ja Äänekosken pituushyppääjä-loikkaaja Samuli Pitkänen. Kilpailut alkavat klo 17.30. Osallistujalistat ja aikataulu

Kesäkuun 11.päivä käydään Harjulla kesän kovin nuorten Eliittikisa, jossa mukana myös TV-2. Mukana ovat maan parhaat 17- ja 19-vuotiaat juniorit, joista jälkimmäiset yrittävät rikkoa Harjulla Eugenen MM-kilpailujen tulosrajoja.

Jyväskylä Games kisaillaan viikkoa myöhemmin, keskiviikkona 18.6. Tuolloin paikan parrasvaloissa ottavat yleisten sarjojen urheilijat. Kovien JKU-laisten haastajiksi pyritään saamaan kärkiurheilijoita ympäri valtakuntaa.

JKU:n koko kesän kilpailukalenteri löytyy täältä