Eliittikisoihin ilmoittautui peräti 305 urheilijaa

Jyväskylässä kisataan lauantaina nuorten 17- ja 19-vuotiaiden yleisurheilijoiden Eliittikisat Harjun stadionilla klo 14 alkaen (moukari klo 12). Kisoista on tulossa tähän mennesssä järjestetyistä nuorten Eliittikisoista selvästi laaduikkaimmat. Osallistujia on noin puolet enemmän kuin aikaisemmissa koitoksissa eli yhteensä 305 urheilijaa, jotka tekevät 393 lajisuoritusta. Suurimpana seurana on isäntäseura Jyväskylän Kenttäurheilijat, jolla on asettaa 39 kilpailijaa koitokseen. Maan parhaat nuoret urheilijat ovat ilmoittautuneet mukaan lähes lajissa kuin lajissa. EM-kisat 19-vuotiaille järjestetään Italian Rietissä 18.-21.7 ja MM-kisat 17-vuotiaille Ukrainan Donestkissa 10.-14.7 ja useat urheilijat yrittävät rikkoa näitä rajoja Jyväskylässä. Eliittikisoissa tavoitellaan myös 1000 pisteen lajisuorituksia, joiden ylittäjät palkitaan SUL:n toimesta erikseen.