Henri Manniselle pronssia ja JKU:lle joukkuehopeaa SM-maastoista

M12km:n startti JKU:n komennossa

JKU:n miehet 12km:llä.

JKU:n saldo sunnuntaina Vantaalla käydyistä SM-maastoista oli yksi henkilökohtainen ja yksi joukkuemitali.

Miesten 12 km:llä Henri Manninen taisteli itsensä kisan kolmanneksi. Kisan kaksi ensimmäistä sijaa meni Turun Urheiluliiton kenialaiskaksikolle Lewis Korir-Willy Rotich. Miika Takala ja Jaakko Nieminen täydensivät JKU:n hyvää joukkuepanosta 5:nnellä ja 15:nnellä sijallaan. JKU sijoittui joukkuekilpailussa hopealle TuUl:n jälkeen.

Naisten 6 km:n joukkuekilpailussa JKU:n Sini Alusniemi, Pauliina Oksanen ja Mari Hyyppä sijoittuivat neljänneksi. Henkilökohtaisessa kilpailussa Alusniemi oli 15:s.

Junioreissa parhaista suorituksista vastasivat Katri Niemistö N19-sarjan 9:nnellä sijallaan ja Tuukka Jurvakainen M22-sarjan 10:nnellä sijallaan.

Tulokset

Lauantaina Vantaalla juostiin myös junnujen Flying Finns -maastot ja veteraanien SM-maastot.

JKU:n Kosti Pusaaniemi oli ykkönen P9-sarjassa ja Lotta Mäkinen voitokas T12-sarjassa. T11-sarjassa Niia Salminen juoksi pronssia.

Flying Finns tulokset

Veteraaneissa Silja Salmijärvi juoksi N50-sarjan mestaruuteen. N70-sarjassa Pirjo Karetie juoksi hopealle.