Osku Torro korkeuden SE:n haltijaksi!

Yleisurheilun Suomen ennätysten kirjaamisessa siirrytään toukokuun alusta Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) käytäntöön. Päätöksen asiasta teki Suomen Urheiluliiton (SUL) kilpailuvaliokunta, joka hyväksyy yleisurheilun Suomen ennätykset.

Jatkossa Suomen ennätykset kirjataan 200 ja 400 metrin radoilla, joista puhutaan lyhyen ja pitkän radan tuloksina. Suoran mittaisten ratamatkojen ja kenttälajien ennätykset kirjataan samaan ennätysluetteloon, oli ne tehty hallissa tai ulkona.

Tämä tarkoittaa, että hallikauden SE:t poistuvat, poikkeuksena moniottelut. Niissä hallilajien, viisi- ja seitsenottelun, SE säilyy ja hyväksytään, vaikka se olisi tehty hallissa yli 200 metrin radalla.

Korkeushypyssä nykyisen SE:n 231 jakavat tällä hetkellä Mika Polku ja Toni Huikuri. Toukokuun alussa SE kirjataan Osku Torrolle, joka vuonna 2011 Tampereella hallissa hyppäsi tuloksen 233.

Koko teksti: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/yleisurheilun-se-tulosten-kirjaamisessa-siirrytaan-wan-kaytantoon-halvari-ja-torro-sen-haltijoiksi-sen-voi-tehda-vain-wan-ranking-kilpailussa/