Viljami Kaasalainen 400 metrin suomenmestari

Kalevan kisojen kolmantena päivänä Viljami Kaasalainen pääsi tuulettamaan miesten 400 metrin suomenmestaruutta ajalla 46,75. ”Hemmiten hyvältä tuntuu! Vaikka tuntuu hyvältä, niin musta tää oli itsestäänselvyys. Tää oli semmonen mikä piti nyt hakee kotiin. Mietin, että tänään oli enemmän hävittävää kuin voitettavaa, kun olin selvä ennekko suosikki. Kiva, että tämän sai nyt napattua kotiin”, Viljami sanaili kisan jälkeen. Naisten 400 metrillä Aino Pulkkinen joutui taipumaan neljänneksi ajalla 53,81. Voittoon kurotti Viivi Lehikoinen Mette Baasin ohi ja Ainon edelle ehti vielä Milja Thureson.

3000 metrin esteissä Alisa Virtanen oli viides ajalla 10.42,49 ja Jussi Eskola miesten sarjassa seitsemäs ennätyksellään 9.20,41.

Sunnuntain finaaliin tiensä raivasi Aada Koppeli moukarissa, Heini Ikonen 800 metrillä, Gia Reinholm ja Roosa Mähönen pituudessa sekä Sini Lällä, Johanna Nieminen ja Venla Pulkkanen korkeudessa.

Artikkelikuva: Anssi Mäkinen