Anniina Kortetmaa 100 metrin suomenmestari

Kalevan kisojen toisena kilpailupäivänä päästiin JKU:laisittain mitalin makuun. Anniina Kortetmaa voitti naisten 100 metrin suomenmestaruuden ajalla 11,60. ”Pieni jännitysnäytelmä oli tää juoksu. Jäin vähän telineisiin ja se oli sitten semmonen takaa-ajo. Juoksu kulki loppuun ihan hyvin, sain pidettyä oman juoksun kasassa ja sieltä se mestaruus sieltä tuli. Hyvä fiilis sunnuntain kakkoselle. Oikeastaan odotan sitä, kun tuntuu, että kakkonen voisi liikahtaan kivasti ja toisaalta kaksi 200 metrin juoksua on hyvä valmistava EM-kisoihin”, Anniina kertoi palkintojen jaon jälkeen.

Sara Francis oli kuudes ajalla 11,93. Arttu Peltola juoksi 10,66 miesten 100 metrillä ja sijoittui seitsemänneksi. Julius Toivola hyppäsi pituuden kuudenneksi 720 tuloksella. 1500 metrillä Otto Kaario sijoittui seitsemänneksi ajalla 3.52,70. Siiri Rainio sijoittui naisten samalla matkalla kahdeksanneksi tuloksella 4.32,87. Emilia Siltanen sijoittui 10 000 metrillä kahdeksanneksi ajalla 36.22,28.

Lauantain finaaliin tiensä selvitti Aino Pulkkinen naisten 400 metrillä ja Viljami Kaasalainen miesten 400 metrillä.