Raitanen kohtaa Rinteen Harju Cupin 1500 metrillä

Harju Cup 2 kilpaillaan lauantaina 13.6. Harjun stadionilla. Aamupäivällä 9-15-vuotiaat kilpailevat otteluiden piirinmestaruuksista ja illalla klo 16 alkaen stadionilla tulosta tekevät yleisen sarjan urheilijat. Kesän yleisurheilukausi pyörähti pirteästi viime viikolla käyntiin. Jyväskylässä asuvat Saarijärven Pullistuksen Joonas Rinne ja HKV:n Topi Raitanen starttasivat kauden sunnuntaina Lahdessa, jossa molemmat juoksivat todella hyvän avauskilpailun, Raitanen 3000 metrillä ja Joonas 800 metrillä. Lauantaina Rinne ja Raitanen kohtaavat 1500 metrillä. Mukaan on ilmoittautunut myös Joensuun Katajan Samu Mikkonen, joka hallissa voitti 1500 metrin Suomen mestaruuden. JKU:n Elmo Lakka avaa Harjulla kilpailukauden päälajinsa osalta ja juoksee 110 metrin aidat. Sunnuntaina 200 metrin aidoissa loistavan ajan, 23,38, juossut Ilari Manninen pitää vielä pika-aitakuntoaan piilossa ja juoksee lauantaina vain 4×100 metrin viestin. Talvella Hipposhalleissa korkeutta 215 hypännyt Tampereen Pyrinnön Daniel Kosonen avaa kilpailukauden Harjun stadionille.

Harju Cup 2 on yleisötilaisuus ja kilpailuihin on vapaa sisäänpääsy.

Aikataulu ja ilmoittautuneet.