Pirjo Karetie otteli uuden N75 sarjan Euroopan ennätyksen!

Viikonlopun SM-halliotteluissa saatiin uusi Euroopan ennätys, kun Pirjo Karetie otteli uudet N75 sarjan 5-ottelun ennätyspisteet. Helpolla ei Pirjo tähän saavutukseen ole päässyt. Harjoitustunteja on viikossa hurjasti. Ennätystä metsästäessään Pirjo on myös murtanut kaksi kertaa ranteensa aitajuoksuharjoituksissa. Mikään ei kuitenkaan saa tätä teräsnaista luopumaan tavoitteista! Seuraavan kerran ennätyksiä lähdetään metsästämään JIM-kisojen yhteydessä, kun Pirjo yrittää uutta N75 sarjan Maailman ennätystä 3000 m kävelyssä. 

Ottelukisat sujuivat odotetun hyvin JKU:n mastersottelijoiden osalta. Pirjon ennätyksen lisäksi, Terhi Kokkonen otteli N70 sarjan uuden Suomen ennätyksen sekä juoksi ottelun yhteydessä myös 60 m aitojen uuden SE:n. Mestaruuksia ja mitaleita tuli runsaasti. JKU oli kisojen paras seura, toiseksi nousi HKV ja kolmanneksi Esbo IF. Tulokset kokonaisuudessaan tästä.

JKU onnittelee kaikki osallistujia ja kiittää toimitsijoita hienoista kisoista!