JKU:n urheilijat tavoittelevat menestystä Jyväskylän Kalevan Kisoissa

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden kärkiurheilijat valmentajineen kokoontuivat tiistaina 12.12. käynnistämään yhteistä matkaa kohti ensi kesän Jyväskylän Kalevan Kisoja. Tilaisuudessa kuultiin urheilumanageriyhdistyksen asiamies Jukka Virtasen kokemuksia urheilijoiden sponsoriyhteistyöstä, ideoitiin yhteisiä toimia ja näkyvyyden rakentamista tulevalle vuodelle ja nautittiin maittava jouluillallinen.

”Mielestäni on tärkeää, että matka kohti kaikille tärkeitä kotikisoja on mielekäs ja koetaan, että tavoite voidaan jakaa muiden saman henkisten kanssa. Tulemme järjestämään kevään ja kesän aikana lisää yhteisiä tapaamisia erilaisten asioiden parissa ja tavoitteena on näkyä esim. sosiaalisessa mediassa aikaisempaa enemmän. Lisäksi satsaamme urheilijoiden valmentautumiseen tehostamistoimenpiteillä.”, kommentoi JKU:n valmennuspäällikkö Antti Leskinen.