Aikuisurheilun SM-viestit Vaajakoskella

Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) SM-viestit järjestetään nyt lauantaina Vaajakosken urheilukentällä. Mukaan on ilmoittautunut peräti 282 joukkuetta ja noin 500 juoksijaa. Suurin määrä joukkueita on isäntaseura Jyväskylän Kenttäurheilijoilla, joka on ilmoittanut 57 eri kokoonpanoa. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoilla on 43 ja Tampereen Kunto-Pirkoilla 34 joukkuetta.
Viesteissä joukkueet muodostuvat 3-4 juoksijasta ja juostavat matkat ovat 100 m – 1500 m viestit. Yleisten sarjojen SM-viesteistä poiketen juostaan myös Ruotsalaisviesti (1000m), jossa kaikki matkat ovat eripituisia. Nuorimpien sarjat on 30-vuotiaille ja vanhimmat ilmoittautuneet löytyvät 85-vuotiaiden sarjasta.
Kilpailut käydään Vaajakosken kentällä, koska Harjun stadion on remontissa ensi vuoden Kalevan kisoja varten. Kentällä on vain 6 rataa, joten eriä tulee enemmän ja kilpailujen kesto kasvaa. Ensimmäinen laji alkaa klo 10 ja viimeinen hivenen ennen klo 19.

Lisätiedot ja aikataulu; https://www.jku.fi/sm-viestit2017/