JUNIOR INDOOR MEETING PÄÄTTÄÄ HALLIKAUDEN

Hallikauden viimeiset kilpailut käydään nyt lauantaina kun junioriurheilijat valtaavat Hipposhallin. Junior Indoor Meetiing (JIM) kilpailuihin on ilmoittautunut yli 300 kilpailijaa. Lajisuorituksia nähdään kaikkiaan yli 700, joten keskimäärin jokaisella urheilijalla on yli kaksi lajia ohjelmassaan.

Urheilijoita on tulossa  ympäri Suomea ja he edustavat noin 50 eri seuraa. Suurimmalla joukkueella kisoissa on isäntäseura JKU, jolla on kaikkiaan peräti 95 urheilijaa viivalla. Kilpailut alkavat klo 12 ja kestävät puoli kuuteen saakka.

Juoksuja, hyppyjä ja heittoja on tarjolla 9-15 -vuotiaille. Hallierikoisuutena on mukana myös keihäänheitto, jota heitetään 400g painavalla muovikeihäällä. Kisojen päätteeksi juostaan 4 x kierroksen (200m) viestit.

Lajiohjelman, aikataulun ja ilmoittautuneet urheiljat löytyvät kilpailukalenterin sivuilta; http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18642

Tervetuloa!