Aikuisurheilijoiden EM-hallikisat päättyivät Italian Anconassa

11. Aikuisurheilun EM-hallikilpailut päättyivät Italian Anconassa suomalaisittain erittäin hyvin. Suomi oli viidenneksi paras aikuisurheilumaa Euroopassa. Suomalaiset urheilijat saavuttivat peräti 32 kultaa, 25 hopeaa ja 12 pronssia. Yhteensä tämä tekee 69 mitalia.
Saavutusta voidaan pitää erinomaisena vaikka verrattuna viime vuoden Puolan Torunissa pidettyihin EM-hallikilpailuihin. Silloin mukana oli 2400 urheilijaa ja Suomi saavutti 73 mitalia. Nyt jäimme tuosta vain neljä mitalia vaikka Anconassa oli yli 3000 urheilijaa. HyvTerhi vetää leukojaä Suomi!

Hyvä JKU! JKU:n aikuisurheilijoita oli Anconan kisoissa yhteensä 12 hlöä – 8 naista ja 4 miestä. Mukana oli arvokisojen ensikertalaisia, mutta myös konkareita. Konkareista löytyi tällä kertaa mitalistit, mutta todella lähellä oli myös ensikertalaisen N40 sarjan Johanna Herlevi-Saarukan keihään pronssimitali, joka jäi vain 8 cm päähän.

Terhi Kokkonen näytti taas menestymisen mallia neljällä mitalilla. Humanoidiksi ristitty urheilijamme saavutti N65 sarjan 5-ottelun ja 3-loikan kultaa, aitajuoksun hopeaa ja korkeuden pronssia. Toinen mitalistimme oli N45 sarjan Kirsi Spoof-Tuomi, joka loikki hopealle. JKU onnittelee kaikkia kisoissa mukana olleita urheilijoitamme hienoista tuloksista!

Tulokset kokonaisuudessaan osoitteessa http://www.emaci2016.it/

Kuvassa Terhi Kokkonen vetää lepopäivänä leukoja bussissa matkalla Anconan keskustasta kohti majapaikkaa. Tässäkö menestymisen salaisuus?