Aikuisurheilijat menestyivät SM-kisoissa Helsingissä

Viime viikonloppuna käytiin aikuisuheilun SM-kisat Helsingissä. JKU:n 50 urheilijan joukko saalisti hurjat 93 mitalia, joista 27 kultaista, 36 hopeista ja 30 pronssia. Mitalirohmuna kisoissa hääri kukapa muukaan kuin Terhi Kokkonen N65 sarjan seitsemällä kultamitalilla ja yhdellä hopealla.

Tuplamestareita löytyi myös monta: N35 Sonia Solismaa ja Tuire Mäki, N45 Mari Hyyppä, Kirsti Siekkinen ja Kirsi Spoof-Tuomi sekä N55 Annika Savolainen. Kultaan ylsivät myös N30 Erikka Saastamoinen, N35 Johanna Leivonen, N40 Heli Lehtinen ja Johanna Herlevi-Saarukka, N70 Pirjo Karetie, M35 Juuso Sillanpää, M50 Jari Jaatinen ja M65 Jouko Kuusjärvi.

Kisoissa oli erittäin hyvä tunnelma JKU:n urheilijoiden osalta, monta uutta ennätystä ja hienoja suorituksia jokaiselta urheilijalta. JKU onnittelee jokaista mukana ollutta urheilijaa!N65 pituus II