Talvista keliä ja liukkaita teitä Keski-Suomen talvijuoksusarjassa

Taas on pinkaistu järjestyksessään kolmas Keski-Suomen talvijuoksusarjan osakilpailu Kuokkalassa varsin talvisessa kelissä ja liukkailla teillä. Kolmas talvijuoksusarjan osakilpailu juostiin tällä kertaa pienessä pakkaskelissä (-6 astetta ja itätuuli 3m/s), mutta sää oli selkeä.
Juoksureitti oli hyvin aurattu, mutta lumen alla oli paikoin jäätikköä ja teitä ei ollut juuri hiekoitettu. Paikalle oli saapunut kuitenkin 71 innokasta juoksijaa hyvistä hiihtokeleistä huolimatta.

Miesten 10 kilometrin matkalla pidettiin jälleen kerran hyvää vauhtia sillä matkan taittoi nopeimmin JKU:n Miika Takala ajalla 34.31. Toisena ja kolmantena maaliin saapui saman seuran Jani Lakanen 35.03 ja Matti Kärkkäinen 35.10. Naisten vastaavalla matkalla kovinta vauhtia piti JKU:n Elina Heikkinen ajalla 41.18 ja seuratoveri Mari Hyyppä oli toinen ajalla 42.03. Jyväskyläläinen Anne Lyytinen oli kolmas ajalla 50.28.

Miesten viiden kilometrin kisan nopein oli Kyyjärven kykyä edustava Jari Hakola ajalla 17.49. Keuruun kisailijoiden Jyrki Ruohomäki oli toinen 17.55 ja kolmanneksi kiri Joutsan pommin Jere Rossi 18.05.
Naisissa kovinta vauhtia vitosella piti Kooveen Marjo Niittynen 19.38 ja JKU:n Tuulia Viberg oli kakkonen ajalla 20.05. Kolmanneksi nopeimmin matkan taittoi Kooveen Miia Niittynen.

Keski-Suomen talvijuoksusarjan neljäs osakilpailu juostaan lauantaina 14.2. Toivotamme kaikki juoksijat runsain joukoin taas tapahtumaan mukaan!

TULOKSET