Valmennusryhmien leiripäivää vietettiin monipuolisuusteemalla

leiriJKU:n valmennusryhmien syksyn leiripäivä (15.12.) oli täynnä määrää ja monipuolisuutta. Päivä aloitettiin, räntäsateesta ja viimasta huolimatta, 45 minuutin peruskestävyyslenkillä. Hikilenkin päätteeksi oli ohjelmassa monen junnun innolla odottama Parkour-harjoitus Jyväskylän Parkour -akatemian tiloissa.

Leiri-iltapäivän aluksi Petteri Monni taustoitti junioreille omaa polkuaan huippuaituriksi. Junnut kuuntelivat herkeämättä Petterin viisaita vinkkejä urheilijaksi kasvamisen hienoudesta ja toisaalta myös matkan varrelle osuvien vaikeuksien voittamisesta.

Iltapäivällä leiriohjelmassa oli neljästä yleisurheilulajista koostuva tekniikkaharjoitus. Nuoret saivat opastusta aitajuoksuun, seiväs- ja korkeushyppyyn sekä kuulantyöntöön. Erinomaisina koutseina toimivat JKU:n aikuisurheilijat ja JKU:n nuorisovalmentajat. Kuin sokerina pohjalla Juniorit saivat arvokkaita vinkkejä aitajuoksuun myös idoliltaan Petteri Monnilta.

Monipuolinen leiripäivä päätettiin 200 m:n maksimivetoon ja huolelliseen loppuverryttelyyn.

Valmennusryhmien kevään leiripäivä pidetään 26.4.2014.