JYVÄSKYLÄN ALUEEN KESTÄVYYSILTA

JYVÄSKYLÄN ALUEEN KESTÄVYYSILTA

Olemme päässeet keväällä syntyneestä ideasta toteutuksen tasolle. Antti Leskinen, Ville Vesterinen, Jani Lakanen ja O-P Kärkkäinen päättivät kutsua kokoon Jyväskylän alueen kestävyysväkeä lyhytmuotoiseen valmennuksen tilanteen läpikäyntiin ja tältä pohjalta yhteistyömahdollisuuksien ideointiin.

Kestävyysillan tavoitteena on luoda tiivis poikkileikkauskatsaus Jyväskylän alueen kestävyys­lajien valmennuksen tilanteeseen. Tilaisuuden toivotaan herättävän ajatuksia lajien välisistä valmennuksen yhteistyö­mahdollisuuksista, joita jatkossa voidaan kehitellä. Ohjelma on tiivis, mutta tästä lähdetään!

Mukaan kutsutaan Jyväskylän alueen kestävyysurheilijoita ja -valmentajia lajista riippumatta. Toivomme paikalle runsaasti nuoria, mutta kuitenkin yli 15-vuotiaita urheilijoita. Levitä vapaasti tietoa tilaisuudesta lähipiirissäsi!

Aika: keskiviikko 2.10.2013 klo 17:30-

Paikka: Hippos-hallin auditorio ja Hippos-halli

ILLAN OHJELMA (varaus muutoksiin)

17:30     Avauspuheenvuoro, Olli-Pekka Kärkkäinen

17:35     Lajikohtaiset kommentit (max 10 min/laji ja muutama kysymys): Mitä lajin                     valmennuksessa tapahtuu? Mitä yhteistyötä laji voi tarjota muille? Mitä toiveita on muilta lajeilta?

Kestävyysjuoksu, Antti Leskinen
Suunnistus, Jani Lakanen
Maastohiihto, Jouni Heinonen
Uinti, Marjoona Teljo
Pyöräily, Olli-Matti Komonen

18:30     Kommenttipuheenvuoro, Heli Nieminen, Keski-Suomen Urheiluakatemia
Lyhyt keskustelu, mitä jatkossa?

Verryttely ulkona/hallissa, noin 15 min

19:00     Lyhyt monipuolisuusharjoitus Hippos-hallissa (2 * 20 min):

Juoksutekniikkaa ja koordinaatiota, Antti Leskinen
Toiminnallinen voimaharjoittelu, Jani Lakanen

Tilaisuus on ilmainen. Toivomme paikalle saapumista asusteissa, jotka mahdollistavat auditorio-osuuden jälkeen nopean lähdön verryttelyyn.

Tilavarausten vuoksi toivomme ilmoittautumistasi sähköpostitse viimeistään perjantaina 27.9.2013 osoitteeseen antti.leskinen@jku.fi

Tiedustelut: Antti Leskinen, antti.leskinen@jku.fi040 832 4281

TERVETULOA!