KOVA YU-VIIKONLOPPU HIPPOSHALLISSA

Jyväskylän Hipposhallissa nähdään viikonloppuna yhteensä 800 lajisuoritusta reilun 400 urheilijan toimesta. Perjantaina kisataan klo 17 alkaen avoimet Keski-Suomen hallikilpailut ja lauantaina avoimet K-S Juniorihallit alle 15-vuotiaille.

Perjantaina mukana on mm. naisten seipäässä JKU:n kärkihyppääjät Eeva Niemelä (395) ja Milla Siekkinen (375). Kovista keskisuomalaisista nähdään tositoimissa myös loikkamiehinä paremmin tunnetut Kaipolan Vireen Kristian Pulli ja Äänekosken Urheilijoiden Samuli Pitkänen, molemmat nyt pituudessa. Ikäistensä valtakunnan kärkeä edustavat Keuruun Veikko Laitinen ja Pihtiputaan Matti Kahilainen kohtaavat 17-vuotiaiden kuulassa.

Viikonlopun kisat toimivat hyvänä kenraaliharjoituksena. Järjestävä seura JKU keskittyy seuraavat kaksi viikkoa 16.-17.2 järjestettävien SM-hallien järjestelyihin.