JKU palkittiin vuoden markkinointiteolla

VETERAANIYLEISURHEILUN MM-HALLIKILPAILUT SAIVAT TUNNUSTUSTA

Jyväskylässä palkitaan vuosittain menestyneimmät kansainvälisten kongressien ja tapahtumien järjestäjät. Tänä vuonna palkittavia tahoja oli kaksi.

Vuoden 2012 kongressipalkinto myönnettiin Jyväskylän yliopiston Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan ja Informaatioteknologian tiedekunnan yhteistyönä 8.-24.8.2012 järjestämälle 22. Jyväskylän kansainväliselle kesäkoululle.

Tämän vuoden toinen palkinto myönnettiin vuoden markkinointiteosta Jyväskylän Kenttäurheilijoiden järjestämille Veteraaniyleisurheilun hallimaailmanmestaruuskilpailuille, jotka järjestettiin 3.-8.4.2012.

Vuoden markkinointiteko -palkinto myönnettiin tunnustukseksi hyvin järjestetyistä, tähän asti Jyväskylän kansainvälisimmistä urheilukilpailuista. Urheilijoita kilpailuihin osallistui 2647, joista 1689 oli ulkomaisia yhteensä 60 eri maasta.

Kansainvälisyyden lisäksi kilpailut ovat esimerkkinä yhteistyön voimasta, sillä tapahtuman järjestelyihin osallistui 568 vapaaehtoista.

Kongressipalkintojen jako oli osa vuosittain järjestettävää kongressi-illanviettoa, jonka tavoitteena on innostaa kansainvälisissä verkostoissa toimivia jyväskyläläisiä tuomaan oman alansa kongressi, kokous tai tapahtuma Jyväskylään. Palkinnot jakoivat Jyväskylän kaupunginjohtaja Markku Andersson ja Jyväskylän yliopiston rehtori Matti Manninen.

Jyväskylän kongressitoiminta perustuu 27 julkisen yhteisön ja yrityksen muodostamaan verkostoon. Verkoston toiminta kanavoituu Jyväskylä Convention Bureaun kautta, joka auttaa kansainvälisten kokousten ja kongressien järjestäjiä hakemaan oman alansa tapahtumia Jyväskylään.