Arkisto

07.07.2024 / Aikuisurheilu

SAUL SM-KISAT Oulussa 5.-7.7.2024

SAUL SM-KISAT Oulussa 5.-7.7.2024 Masters-yleisurheilun SM-kilpailut järjestettiin kuluvan

30.06.2024 / Huippu-urheilu

Kalevan kisat sunnuntai: Kortetmaa 200 metrin mestaruuteen, JKU kisojen paras seura!

Kalevan kisat päättyivät sunnuntain tiukkoihin voittokamppailuihin. Anniina Kortetmaa vei

29.06.2024 / Huippu-urheilu

Kalevan Kisat, lauantain kisapäivä: Santeri Kuusiniemi Suomen mestariksi!

Lauantain kisapäivä Vaasassa päättyi Santeri Kuusiniemen mestaruusjuhliin. Kuusiniemi juoksi

28.06.2024 / Huippu-urheilu

Kalevan Kisat, perjantain kisapäivä: Aino Pulkkinen ja Anniina Kortetmaa avasivat JKU:n mitalitilin

Perjantaina Vaasan kentällä nähtiin jo useita finaalisuorituksia sekä paljon karsintoja. Illan

27.06.2024 / Huippu-urheilu

Kalevan Kisat viikonloppuna Vaasassa: JKU vahva juoksumatkoilla, mutta myös kenttälajeissa on jännitettävää

Kalevan kisat kilpaillaan Vaasan Kaarlen kentällä to-su 27.6.-30.6. ja JKU:sta mukaan lähtee n.

20.06.2024 / Huippu-urheilu

Harju Cup 2 19.6. – kisakooste

Harju Cup 2 oli monelle viimeinen mahdollisuus antaa näyttöjä Kalevan Kisoihin ja illan aikana

17.06.2024 / Huippu-urheilu

Harju Cup 2 keskiviikkona 19.6. — viimeinen mahdollisuus tehdä raja Kalevan Kisoihin!

Keskiviikon Harju Cup 2:seen odotetaan yli 350 urheilijaa ja hyvää tulostasoa. Luvassa on

07.06.2024 / Kilpailut

Pm-ottelut 5.6. keräsivät Harjulle n. 150 urheilijaa!

Pm-ottelut kilpailtiin keskiviikkona 5.6. aurinkoisessa säässä Harjun stadionilla. Mukana oli

03.06.2024 / Kilpailut

Seuraotteluviesteistä JKU:n nuorille mestaruus

JKU:n nuoret kävivät sunnuntaina 2.6. Seinäjoella kilpailemassa eri viestimatkoilla, kun

22.05.2024 / Huippu-urheilu

Motonet GP tänään Harjulla – livetulokset ja starttilistat

Tänään 22.5. kilpaillaan Jyväskylän Motonet GP Harjulla klo 17:45 alkaen (esikisalajit klo 16

20.05.2024 / Kilpailut

Aitajuoksut Jyväskylän Motonet GP:n herkkuna

Yleisurheilun tämän kesän Motonet GP-sarja pyörähtää käyntiin Jyväskylän Harjulla keskiviikkona