SM-viestien toinen päivä: jännittävät 400 metrin viestit päättyivät mitalijuhliin, 1500 metrin sekajoukkue Suomen mestaruuteen!

Toinen viestipäivä Espoossa oli vähintään yhtä aurinkoinen ja lämmin kuin edellinen ja vähintään yhtä kova kannustus kuului katsomoista. JKU:laiset yleisön kannustus siivitti neljään mitaliin, joten viikonlopun kokonaissaldoksi tuli seitsemän mitalia.

4×1500 metrin sekaviestijoukkue Otto Kaario, Alisa Virtanen, Eemil Helander ja Siiri Rainio juoksivat voittoon ajalla 16.47,03 ja jättivät toiseksi tulleen Lahden Ahkeran seitsemän sekunnin päähän.

Naisten 4×400 metrin joukkue ylsi hopealle ajalla 3.41,35. Loppusuoralla Aino Pulkkinen saavutti voittajajoukkueen Lahden Ahkeran ankkuria Milja Thuresonia, mutta maali tuli hivenen liian aikaisin. Hopeajoukkueessa juoksivat Siiri Rainio, Heidi Salminen, Heini Ikonen ja Aino Pulkkinen.

Miesten vastaavalla matkalla JKU:n joukkue Konsta Alatupa, Elmo Lakka, Santeri Kuusiniemi ja Valtteri Keskinen otti pronssisen mitalin. Nelikon aika oli 3.15,46. Voittajajoukkue IF Sibbo Vargarna vei mestaruuden ajalla 3.13,80 ja HKV juoksi toiseksi ajalla 3.14,46.

Poikien 15 sarjan 4×800 metrillä JKU:n joukkue juoksi hopealle. Joukkueessa juoksivat Kasper Ekonoja, Aleksi Kukkola, Eemeli Suutari ja Niilo Hämäläinen. Joukkueen aika oli 8.54,10. Voittajajoukkue Turun Urheiluliitto otti ylivoimaisen voiton (8.41,68) ja JKU oli myös selvästi toinen ennen kolmanneksi tullutta HKV:n joukkuetta (9.02,53).

Viestit ratkaisivat myös Kalevan Maljan, jossa lopulta JKU sijoittui kolmanneksi. Turun Urheiluliitto voi selvällä piste-erolla maljan, toiseksi tuli Lahden Ahkera ja kolmanneksi JKU.